Dagworkshop bij Movementyoga

Met zijn allen in het ijsbad

Stap in het ijsbad

Een unieke groepservaring

Elke twee maanden is er een workshop bij Movementyoga in Amsterdam. Je hebt hier de kans om met een grote groep (40+) de ademhalingsoefeningen te doen alvorens het  ijsbad in te gaan. Het voordeel van een grote groep is dat er bij de ademhalingsoefeningen een bijzondere energie ontstaat.

Deze energie zorgt ervoor dat je diep contact kan maken met je onderbewuste. In tegenstelling tot de workshop aan de Amstel gaan we hier niet individueel, maar met een groep het ijsbad in. Dit geeft wederom een unieke ervaring.

Locatie workshop

De schitterende locatie van MovementYoga Amsterdam is gelegen aan de Overtoom. De grote zaal is gelegen op de eerste verdieping en het ijsbad staat op een schitterende prive patio grenzend aan de zaal.

In het eerste gedeelte van het programma zal de theorie worden uitgelegd en zal er een aantal intensieve ademhalingsrondes gedaan worden ter voorbereiding op het ijsbad. In het tweede gedeelte gaan we met zijn allen in het ijsbad. Hierna zullen we opwarmingsoefeningen doen. Het totale programma duur ongeveer 3 uur.

MovementYoga
Overtoom 230 -232
1054 HZ
Amsterdam

“Na een goede uitleg en een paar oefeningen begeleidt Bart je naar een bijzondere ervaring”

Programma Workshop

  • 15:00: Presentatie
  • 15:45: ademhalingsoefening
  • 17:00: IJsbad
  • 17:30: opwarmen en deelronde
  • 18:00: Einde workshop

Ervaringen deelnemers

Méér dan 600 mensen gingen je al voor

Foto’s van de workshop

Bekijk de unieke locatie aan de Amstel

Boek de workshop