Groepen & Events

Voor groepen en evenementen

Allemaal in het ijsbad

Een workshop op maat voor uw groep of evenement

Naar wens heeft de workshop plaats op de woonboot aan de Amstel (maximaal 14 personen) of elders op locatie.

Bij grotere groepen kan er naar een alternatieve locatie worden uitgeweken. Hieronder lees je meer over de workshop en de ervaringen van de deelnemers.

Uitleg workshop

Een unieke groepservaring

Net als met de dagworkshop zal er begonnen worden met een presentatie waarin de basiscomponenten van de Wim Hof Methode worden uitgelegd.

Ter voorbereiding op het ijsbad zal er een intensieve ademhalingssessie plaatsvinden onder begeleiding van arts en gecertificeerd instructeur Bart Biermans.

Door samen met je team een extreme ervaring (ijsbad) te delen, ontstaat er een sterk groepsgevoel en saamhorigheid onder de deelnemers.

De workshop kan plaatsvinden op de woonboot aan de Amstel, een alternatieve locatie of op locatie van uw evenement.

“De aanpak van Bart zorgt ervoor dat de groep gelijk op zijn gemak is”

Programma Workshop

De workshop op locatie duurt gemiddeld 3-4 uur, afhankelijk van de activiteiten. De workshop op de boot zal een uurtje langer duren i.v.m. Amstelduik en opwarmen in de sauna&hottub.

  • presentatie
  • Pauze
  • Demonstratie ademhaling en oefenen.
  • Intensieve ademhaling
  • IJsbad
  • Sauna en hot tub (alleen op woonboot)
  • Duik in de Amstel (alleen op woonboot)
  • Afsluiting + delen ervaringen

Ervaringen

Een selectie van voorgaande events

Vondelgym

Met Arie Boomsma

Bart Biermans en Sava Riaskoff hebben in januari een workshop verzorgd bij Vondelgym Zuid. Onder anderen Arie Boomsma, oprichter van Vondelgym nam persoonlijk deel aan deze workshop. Het is fantastisch om met gemotiveerde mensen een workshop te doen. Soms is het wel een uitdaging om atleten zover te krijgen dat ze loslaten. Veel topprestaties worden juist geleverd met de tanden op elkaar en dat werkt niet altijd bij een ijsbad. Loslaten, vertrouwen, focus en de juiste intentie zijn de kernkwaliteiten die je nodig hebt om een ijsbad te trotseren.

Sterrenstof Festival

Lezing en ijsbad

Tijdens het festival Sterrenstof in Amsterdam heeft Bart Biermans een lezing gegeven over de Wim Hof Methode. Aansluitend mochten er een aantal vrijwilligers het ijsbad trotseren. Sterrenstof is een holistisch festival waar mensen worden geïnspireerd om vrij te denken en te ervaren. De deelnemers hadden van te voren geen training gekregen. Focus, vertrouwen en loslaten zijn de drie kernkwaliteiten die je nodig hebt om dan het ijsbad in te gaan.

nti-nlp-logo

NTI NLP

IJsbad in de natuur

Bart Biermans en Bouke de Boer werken vaak samen omdat beiden een diepe passie hebben voor het doen ontdekken van ongekende vermogens. Bouke de Boer is oprichter van het eerste instituut voor Neuro Linguistisch Programeren (NLP) in Nederland. NLP werd bekend door Anthony Robbins. Op dit event geeft Bart Biermans de mensen van NTI NLP een training. Bij dit event werden de ademhalingsoefeningen ter voorbereiding op het ijsbad in de natuur gedaan. Ook tijdens de zomermaanden kunt u een training boeken.

Holland Next Top Model

Focus training

Bart Biermans heeft voor het programma Holland Next Topmodel de modellen in een ijsbad begeleid. De bedoeling van deze training was om de dames meer focus te geven, zodat zij dit in hun verdere carrière kunnen gebruiken. Na een intensieve ademhalingstraining, is het alle modellen gelukt om rustig het ijsbad te trotseren. Bekijk de filmpjes voor een impressie.

Ervaringen deelnemers

Méér dan 600 mensen gingen je al voor

Boek de workshop

Vrijblijvend contact opnemen om een workshop te boeken